Bouwplaatsbeveiliging:

De Security Cabin, een uniek concept tegen lagere kosten voor bouwplaatsbeveiliging.

De Security Cabin is het eerste beveiligingssyteem waarvan de hooggeplaatste dome-camera pas wordt ingeschakeld zodra er daarwerkelijk beweging op het terrein is waargenomen. De directe live verbinding met onze alarmcentrale maakt zeer effectieve opvolging mogelijk en scheelt u veel kosten. Optimaal dus voor bouwplaatsbeveiliging!

Geschikt voor groot en klein terrein, voor permanente, kortstondige of spoedeisende plaatsing. Nu bouwprojecten steeds dunnere marges kennen is grip op de zaak belangrijker dan ooit. Ruimte voor financiële tegenvallers is er niet. Kies daarom voor bouwplaatsbeveiliging van Security Cabin en wij bespreken graag en vrijblijvend de mogelijkheden.


security-cabin-bank

Bank beveiliging:

De Security Cabin, een uniek concept tegen lagere kosten!

Bij dreiging van of na een (ram)kraak wordt de Security Cabin gebruikt als barrière, houdt de omgeving in de gaten en specifiek de geldautomaat.

Geschikt voor groot en klein terrein, voor permanente, kortstondige of spoedeisende plaatsing. Door onze cabin te plaatsen bewaakt u de veiligheid van de mensen en uw pand en komt zo ook niet voor onverwachte kosten van een dergelijke kraak te staan.


Energie beveiliging:

De Security Cabin, een uniek concept op elke locatie!

Bij energie locaties zie je vaak diefstal van leidingen en/of andere apparatuur van waarde. Onze cabin houdt 24/7 alles netjes in de gaten en wanneer nodig stuurt onze meldkamer direct de juiste personen aan.

Ook om onbevoegden te beschermen tegen de gevaren van hoogspanning is de Cabin een uitermate geschikt middel om in te zetten. Via een speaker zijn er mogelijkheden de onbevoegden tijdig te waarschuwen en zo te behoeden voor de grote vaak onbekende gevaren.


Event beveiliging:

De Security Cabin, een uniek concept voor elk evenement!

Een evenement of een happening in de buurt van uw eigen locatie wat voor overlast kan zorgen kan een reden zijn om een Security Cabin te plaatsen. Zo houden wij een oogje in het zeil en kunt u zich met andere zaken bezig houden.

Tijdens evenementen kunnen wij ook meekijken en op afroep zelfs live om zo de juiste ondersteuning te bieden bij een calamiteit of probleem. 24/7 ondersteuning aan hulpdiensten, een blokkade creëren en het hele gebeid beveiligen. Alles is mogelijk.


Tijdelijke beveiliging:

De Security Cabin, een uniek concept voor elke tijdelijke vraag!

Of het nu een afgebrande woning is, een verbouwing van uw bedrijfspand of bent u gewoon op reis ook dan kunnen wij de cabin goed inzetten voor de periode dat u dat wenst. Als is het maar een dag ook hierin is alles mogelijk.

Stel er is nog een onderzoek gaande bij uw schade aan het bedrijf en wil iedereen zeker zijn dat dit niet verstoord wordt, zet dan een cabin neer en wij verzekeren u ervan dat er geen onbevoegden roet in het eten gooien.